Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Blog

Az ékszerek mindig is fontos szerepet játszottak az emberek életében, hiszen nemcsak a szépségüket, hanem az értéküket is értékeljük. Az ezüst karkötők és a hozzá kapható medálok, valamint a fülbevalók és gyűrűk egyaránt kedvelt darabok, amelyek hosszú távon is megőrzik szépségüket, ha megfelelően vigyázunk rájuk. Ebben a blogbejegyzésben olyan tippeket osztunk meg, amelyek segítségével megelőzhetjük az ékszerek sérülését.

Az egyik oldalról szinte minden az ezüst ékszerek ellen szól: az ezüst könnyen hozzáférhető, nem kifejezetten drága, ezért az egyik leggyakrabban használt ékszer-nemesfém. A másik oldalról nézve rengeteg olyan tulajdonsága van, amely a gyönyörű kiegészítők és ékszerek első számú választásává teszi. Az ezüst ékszerek elegánsak, ízlésesek, tartósak és megfizethetőbbek, mint más nemesfémek. Íme néhány indok miért válaszd az ezüstöt.

Menők, gyönyörűen kidolgozottak. Van köztük bájos és könnyed, alkalmi, kifejezetten egy ünnephez köthető és olyan is amelyik egyszerűen csak gyönyörű. Ebben a cikkben mindent megtudsz a charmokról és ha tanácstalan vagy segítünk kiválasztani a hozzád illőt! 

Úgy tekintünk rájuk, mint a karkötőink, nyakláncaink bűbájos kiegészítőjére, pedig a charm sokkal több ennél. A charm egy angol kifejezés mely talán amulettnek fordítható, az amulett pedig – ezt már tudjuk – szerencsehozó, varázserejű ékszerke. De mi a charmok története? Miért viseljük őket, honnan erednek?