Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Bolcs-bagoly-ezust-fuggo-charm
Zöld szemű bagoly ezüst charm
4 499 Ft

Zöld szemű bagoly ezüst charm

Bolcs-bagoly-ezust-fuggo-charm
Bolcs-bagoly-ezust-fuggo-charm
Bolcs-bagoly-ezust-fuggo-charm
Bolcs-bagoly-ezust-fuggo-charm
Bolcs-bagoly-ezust-fuggo-charm

Zöld szemű bagoly ezüst charm

Zöld szemű bagoly ezüst charm divatos kiegészítőjévé válik a karkötődnek, amely a bölcsességet szimbolizálja. Ez a kedves kis bagoly egy nagyon közkedvelt forma, szívesen választják minden terméknél a baglyot. 

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, azonban ezt a medált bátran válaszd emlékek nélkül is. A két kis zöld kő feldobja az ékszert, ezért kiemelkedik a többi ezüst medál közül. Válaszd bátran, ha szereted az állatokat, vagy kedveled a bagoly mintát. Ebben az ezüst charmban nem fogsz csalódni, hiszen tökéletesen illeszkedik minden más medálhoz.  Tökéletes ajándéknak, meglepetésnek, ballagásra, névnapra, szülinapra, vagy csak úgy, lepd meg vele szerettedet. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.

Mérete:1,1*1,1 cm

Súlya: 2 g
Charm témája
Állatos
Raktáron :  3 db
4 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC424
Tömeg
1,6 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek