Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

westie-kutya-sziv-medalban-ezust-fuggo-charm
Westie kutya szív medálban ezüst függő charm
5 499 Ft

Westie kutya szív medálban ezüst függő charm

Westie Kutya szív medállal ezüst függő charm

Ez az elegáns és különleges ezüst medál egy gyönyörű szív alakú medál, amely a méltán közkedvelt Westie kutyát mutatja be.

Ez a Westie kutya szív medálban készült ezüst függő charm igazi kincs a kutyabarátok számára! A medál részletesen kidolgozott, és egy aranyos kis Westie kutya fejét ábrázolja, amelyet egy szív alakú medál keretez körül. A medál hordható nyakláncon, karkötőn, így sokféleképpen kombinálható és alkalmazható. 

Az ékszer mérete és stílusa miatt ideális ajándék lehet bármely alkalomra, legyen az születésnap, karácsony vagy Valentin-nap. Az aranyos Westie kutya szív medál minden kutyabarát számára garantáltan mosolyt csal majd az arcára, és a szívükhöz közel álló ékszereik közé sorolják majd.

Ha szeretnél egy igazán aranyos és egyedi ékszert, amely megmutatja a Westie kutya szeretetét, akkor ezt az ezüst charmot érdemes választanod. Az ékszer garantáltan a kedvenceddé válik, és minden nap emlékeztet majd a kis kedvencedre és a hűségére.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  18 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2748
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek