Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Virag-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Virág ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
5 999 Ft

Virág ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

A "Virág" ezüst charm egy bámulatos és kifinomult kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer a természet szépségét és a virágok finomságát ünnepli, és tökéletes választás lehet, ha szeretné magát egy gyönyörű és nőies kiegészítővel megajándékozni.

Az ezüst charm magas minőségű 925-ös ezüstből készült , amely tartósságot és eleganciát biztosít az ékszernek. A charm felülete csodálatos, így minden részlete ragyog és vonzza a tekintetet.

A "Virág" dizájn igazi mestermű. Az ékszer egy gyönyörű virágot ábrázol részletgazdagon kidolgozott szirmokkal és levelekkel, amelyek mintha valódi virág lenne. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez.
Raktáron :  9 db
5 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX118
Tömeg
2,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!