Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Végtelen szeretet Love feliratú ezüst charm

Végtelen szeretet Love feliratú ezüst charm

Az életünkben sok olyan dolgot találunk, amelyek végtelennek tűnnek, például a szerelem és a boldogság. Az ezüst charm végtelenség jelet szimbolizál, amely a Love felirattal van ellátva, és az o betű helyére egy gyönyörű rózsaszín szív kvarc kő került.

Ez a charm a tökéletes ajándék azoknak, akiknek a szívét elrabolta a végtelen szerelem és az öröm. Az apró charm egyszerű, de kifinomult megjelenésének köszönhetően bármilyen öltözékkel remekül kombinálható, és minden alkalomra megfelelő lehet.

Az ezüst charm minőségi anyagokból készült. A kis medál magában hordozza a végtelen szerelem és boldogság üzenetét, amely mindenki számára fontos lehet az életben.

Ha Ön szeretne egy élethű és szép végtelen Love charmot, amely kiemeli a szerelem és boldogság érzéseit, akkor az ezüst charm Love felirattal és rózsaszín szív kővel tökéletes választás lehet. Rendelje meg még ma, és mutassa meg az öröm és boldogság érzéseit ezzel a csodálatos ékszerrel!

Kompatibilis Pandora Moments Karkötővel. 

 

 
Nincs raktáron
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2493
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek