Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű
Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű
6 199 Ft

Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű

Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű
Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű
Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű

Méret nélküli tappancsos ezüst gyűrű

Képzelj el egy gyűrűt, egy szuper divatékszert, ami kifejezi a az állatok iránti rajongásod, a kutyusod iránti szereteted. Képzeld el, hogy kiválasztod, keresed, és jön a döbbenet, nincs a méretedben. Nos, ennek a terméknek az esetében ez nem fordulhat elő. Ez a gyűrű ugyanis méret nélküli. Nem ér össze teljesen ezért olyan méretűre állítod, amilyenre szükséged van. Hogy hangzik?

A gyűrű a keskeny részen 0,2 cm széles. 

Súlya: 2,1 g

Egy tökéletes divatékszer, csak egyszerűen állítsd be a saját méretedre, és viseld örömmel.

Válassz hozzá ezüst kutyusos karkötő medált, vagy mopszos fülbevalót. 

Fejezd ki Önmagad ékszerrel, ezüst ékszereink csodálatosak, viseletük kényelmes. 

 
Raktáron :  3 db
6 199 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCR605
Tömeg
2,26 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!