Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tappancs ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

Tappancs-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Tappancs-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz

A "Tappancs" ezüst charm egy igazán aranyos és kedves kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer tökéletes választás azoknak, akik imádják a házi kedvenceiket, különösen a kutyáikat vagy macskáikat, és szeretnék ezt a szenvedélyüket az öltözködésükkel és stílusukkal is kifejezni.

Az ezüst charm magas minőségű 925-ös ezüstből készült, amely tartósságot és csillogást biztosít az ékszernek. A charm felülete finoman polírozott és fényes, így könnyen vonzza a tekintetet, és minden pillanatban csodásan tükrözi a fényt.

A "Tappancs" dizájn egy apró, részletgazdag tappancs lenyomatot ábrázol, amely a kutyák és macskák szeretőinek szívét megszólítja. Az ékszer mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és ezzel együtt örökítse meg a házi kedvencéhez való ragaszkodását.

A "Tappancs" ezüst charm tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, különösen azoknak, akiknek a kedvencei a családtagjaik. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy csak azért, hogy kifejezze szeretetét és gondoskodását, ez az ékszer mindig emlékeztetni fogja a viselőjét azokra a különleges pillanatokra, amiket a házi kedvencükkel töltöttek.

Válassza a "Tappancs" ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a kedvence melegségét és szeretetét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer egy valódi kifejezése a házi kedvenc iránti szeretetnek és hűségnek.
Nincs raktáron
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX108
Tömeg
2,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!