Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szívbe zárt fa ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

A "Szívbe zárt fa" ezüst charm egy varázslatos és érzelmekkel teli kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer egy olyan üzenetet hordoz magában, amely a természet szépségét és a szív mélyét ötvözi, így ideális választás lehet, ha szeretné kifejezni a kapcsolatát a természettel vagy emlékeztetni egy fontos pillanatra az életében.

Az ezüst charm magas minőségű 925-ös ezüstből készült, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz az ékszernek. A charm felülete finoman polírozott és fényes, és egy gyönyörűen kidolgozott fa ágat ábrázol, ami a szív alakú keretben helyezkedik el, mintha egy szívet ölelne körül.

A "Szívbe zárt fa" dizájn egyfajta természetes eleganciát és szimbolizmust hordoz magában. A fa ága a természet és az élet megújulásának szimbóluma, amelyet a szív alakú keret szépen ölel körbe. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és ezzel együtt hordozza a természet szépségét és a szív mélyét.

A "Szívbe zárt fa" ezüst charm kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, különösen azoknak, akiknek a természet közel áll a szívükhöz, vagy azoknak, akik egy fontos kapcsolatot szeretnének megünnepelni. Az ékszer egy emlékezetes és szimbolikus ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét az élet szépségére és az összekapcsolódás erejére.

Válassza a "Szívbe zárt fa" ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a természet varázsát és a szív mélyét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer egy olyan darabka, amely mindig emlékezteti Önt a természet és a szerelem fontosságára az életben.
Nincs raktáron
5 390 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX119
Tömeg
1,9 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!