Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sziv-alaku-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Szív alakú ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
5 499 Ft

Szív alakú ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

Sziv-alaku-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Sziv-alaku-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz

A szív alakú ezüst charm egy igazi klasszikus és időtlen ékszer, amelyet kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer tökéletesen tükrözi az érzelmeket és az örök szeretetet, így ideális ajándék lehet egy különleges személynek vagy saját magunknak, hogy mindig az emlékezetünkben tartsuk a szeretet fontosságát.

A szív alakú dizájn klasszikus és elegáns. Az ékszer finoman kidolgozott részletekkel rendelkezik, amelyek emelik annak szépségét és eleganciáját. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és így kifejezze érzelmeit és stílusát.

A szív alakú ezüst charm tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó Valentin napról, évfordulóról, vagy csak azért, hogy kifejezze szeretetét és hűségét egy szeretett személy iránt. Az ékszer egy szép emlék marad, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét a szeretet erejére.

Válassza a szív alakú ezüst charmot, hogy viselése által mindig magánál érezhesse a szeretet és az érzelmi kapcsolat fontosságát, és tegye még különlegesebbé a Reflexions karkötőjét. Ez az ékszer egy olyan darab, amely örökre szívünkben marad.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  11 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX106
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!