Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-kek-nagy-koves-charm
Színes virágos szív ezüst charm
6 599 Ft

Színes virágos szív ezüst charm

Színes virágos szív ezüst charm

 

Ez az ezüst charm egy gyönyörű és stílusos kiegészítője a Pandora stílusú medál ékszerkollekciójának. A charm egy fekete alapú szív medál, amelyet gyönyörű, élénk színekben pompázó virágok borítanak. Ez a csodálatos virágos design biztosan elvarázsolja Önt és mindenkit, aki látja.

Az ezüst charm tökéletesen illeszkedik a Pandora Moments karkötőkhöz, így lehetősége van arra, hogy a saját stílusához és ízléséhez igazítsa viselését. Az ezüst charm kiváló minőségű anyagokból készült.

Ez a virágos ezüst charm kifejezi a tavasz és a nyár frissességét, és ideális választás lehet azoknak, akik szeretik az élettel teli és színes designokat. Az élénk színű virágok azonnal felkeltik a figyelmet, és varázslatosan mutatnak együtt a fekete alapon.

Ez az ezüst charm kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, akár a barátnőjének, feleségének, anyukájának, vagy bárki másnak, aki szereti a virágokat és a szép ékszereket. Az egyszerű, mégis elegáns design lehetővé teszi, hogy ez a charm minden stílushoz tökéletesen illeszkedjen.

súlya: 2,4 g Mérete1,1*1,1*1CM

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  18 db
6 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2862
Tömeg
3,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek