Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes szitakötő ezüst fülbevaló
Színes szitakötő ezüst fülbevaló
6 500 Ft

Színes szitakötő ezüst fülbevaló

Színes szitakötő ezüst fülbevaló
Színes szitakötő ezüst fülbevaló

Színes szitakötő ezüst fülbevaló

Ez az ezüst fülbevaló garantáltan mosolyt csal majd az arcodra, színt visz az outfitedbe, egyedi és lenyűgöző. Az egyedi kialakítású fülbevaló szitakötő formával nagyon elegáns.

A kicsi, mégis gyönyörű szitakötő színes cirkonnal van kirakva, ami gyönyörű és bájos egyszerre.  Az oxidált ezüst kivitelezés retro divatot teremt.

Méret: 0,6 * 0,8 cm; Súly: 0,7 g.
Nikkel-, ólom-, kadmium- és hipoallergén. Kényelmes és kényelmes viselet.

A fülbevaló magas minőségű ezüstből készült, amely kényelmesen illeszkedik a füledhez, így hosszú órákon keresztül viselheted. A szitakötő részletei rendkívül részletesek és finoman kidolgozottak, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki figyelmét felkelted majd ezzel a különleges fülbevalóval.

Ez a fülbevaló tökéletes ajándék lehet barátaidnak, családtagjaidnak vagy akár magadnak is, ha szeretnéd feldobni a megjelenésedet egy aranyos és egyedi ékszerrel.

Ha szeretnéd, hogy a füledbe egy kis vidámság és jókedv költözzön, akkor rendeld meg most ezt a gyönyörű ezüst fülbevalót szitakötő formával!

Mérete: 0,6x0,8 cm

Súlya: 0,7 g
Raktáron :  8 db
6 500 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSE515
Tömeg
0,7 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!