Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Színes levél ezüst charm kövekkel
5 499 Ft

Színes levél ezüst charm kövekkel

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm

Engedd, hogy a természet szépsége és a színek harmóniája elbűvöljön ezzel az elegáns ezüst medállal, amely egy levél motívumot örökít meg. Ez a levél alakú medál olyan mintha egy varázslatos őszi erdőből származna, és magában hordozza a természet átalakulásának varázsát.

Az élethű részletek és a precíz kidolgozás magával ragadja a tekintetet, mintha valóban egy levél lenne, amely a szél suhogásával ringatózik.

A medál színpalettája a lila, rózsaszín és ciklámen árnyalatait ötvözi, amelyek ragyogó és lenyűgöző hatást keltenek. 

A medál exkluzív darab, amelyet magabiztosan viselhetsz mindennapi szettekkel vagy különleges alkalmakra is.

Ha szeretnéd egyedivé tenni stílusodat és elbűvölő részletességgel kidolgozott ékszert viselni, akkor ez az Ezüst Levél Medál a tökéletes választás számodra. Engedd, hogy a természet szépsége mindig veled legyen ezen az elegáns és varázslatos ékszeren keresztül.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Természet
Raktáron :  16 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q1209
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek