Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szines-Leggombon-csungo-haz-ezust-fuggo-charm
Színes Léggömbön csüngő ház ezüst függő charm
7 599 Ft

Színes Léggömbön csüngő ház ezüst függő charm

Szines-Leggombon-csungo-haz-ezust-fuggo-charm
Szines-Leggombon-csungo-haz-ezust-fuggo-charm
Szines-Leggombon-csungo-haz-ezust-fuggo-charm
Szines-Leggombon-csungo-haz-ezust-fuggo-charm

Színes Léggömbön csüngő ház ezüst függő charm

A Színes Léggömbön csüngő ház ezüst függő charm egy igazán különleges és egyedi ékszerdarab, amely biztosan felhívja magára a figyelmet. Az ezüst függő egy hosszú és vékony láncból áll, amelyen egy kis ház alakú charm lóg. A charm egy színes léggömb formáját ölti, ami igazán vidám és játékos megjelenést kölcsönöz az ékszernek.

Karkötőre és nyakláncra egyaránt jól felhelyezhető.

A Színes Léggömbön csüngő ház ezüst függő charm remek ajándék lehet barátainak és családtagjainak, akik szeretik az egyedi és különleges ékszereket. Ha szeretne egy vidám és játékos darabot az ékszerkollekciójába, akkor ez az ékszer tökéletes választás lehet.

Legyen az a mindennapokhoz vagy különleges alkalmakhoz, ez az ékszer remek kiegészítője lehet bármely stílusnak.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  3 db
7 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1542
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek