Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szines-koves-ezust-fulbevalo
Színes köves ezüst fülbevaló
6 500 Ft

Színes köves ezüst fülbevaló

Színes köves ezüst fülbevaló

A Színes köves ezüst fülbevaló egyszerű, de nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik divatos öltözéknek. Az ezüst fülbevaló elegánsan csillog, és határozottan vonzza a tekintetet. A kis kövek rózsaszín, narancssárga, citromsárga, zöld és kék színben pompáznak, amelyek szépen kiegészítik egymást.

A kövek anyaga cirkon, amely a gyémánttal rokon kristályos anyag. Az ékszer apró, de fényes kövei ragyogást kölcsönöznek a fülbevalónak. A rózsaszín és a narancssárga kövek melegséget sugallnak, míg a citromsárga kövek frissességet adnak az összhatáshoz. A zöld kövek pedig a természet színeit idézik, a kék kövek pedig csodásan harmonizálnak a többi színnel.

Az ezüst fülbevalók népszerűek és időtlenek. Az ezüst árnyalata szépen kiegészíti a cirkon színeit, és a fülbevaló egyszerű stílusa lehetővé teszi, hogy mindennap hordható legyen. Az ékszer tökéletes ajándék lehet szeretteinek, barátainak vagy akár magadnak is. Élvezd a színek és a fény játékát ezzel a csodálatos fülbevalóval!

Mérete: 0,5x1,2 cm

Súlya: 1,1 g
Raktáron :  6 db
6 500 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSE235-C
Tömeg
1,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!