Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Super Woman ezüst charm

super-woman-ezust-charm
super-woman-ezust-charm
super-woman-ezust-charm

Super Woman ezüst charm

 

Ez az ezüst charm egy igazán különleges és jelentőségteljes ékszer, amely tökéletesen kifejezi a modern nők erősségét és elszántságát. A charm egy szuper woman jelet ábrázol, amely ciklámen színű, és egyedi megjelenést kölcsönöz az ékszernek.

Az ezüst charm nagyon részletgazdag kidolgozású, és az aprólékos részleteknek köszönhetően, az ékszer minden egyes darabja kiemelkedően szép. A szuper woman jel nagyon jelentőségteljes, hiszen azt sugallja, hogy a modern nők bármire képesek, ha csak akarják. Az ékszer egy olyan emlékeztető is lehet, hogy mindig legyenünk büszkék arra, hogy nők vagyunk.

Az ezüst charmot könnyedén fel lehet akasztani pandora moments karkötőre. Az ékszer tökéletes választás lehet minden olyan nő számára, aki szeretné kifejezni a saját stílusát és személyiségét, valamint szeretne emlékeztetőt arra, hogy mennyire erősek és elszántak.

Ha szeretnél egy olyan ékszert, amely jelentőségteljes és különleges, akkor ez az ezüst charm igazán tökéletes választás lehet számodra. Az ékszer nem csak szép és kifinomult, de praktikus is, de remek kiegészítő, és csodás színe kiemelkedik a medálok közül. Ez az ékszer tökéletes ajándék lehet az anyukádnak, barátnődnek, vagy bármilyen olyan nőnek, aki szereti az egyedi ékszereket.

Súlya: 1,71 gCharm témája
Család
Nincs raktáron
6 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2077
Tömeg
1,71 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek