Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Super-Mom-szuper-anya-Ezust-charm
Super Mom szuper anya Ezüst charm
3 999 Ft

Super Mom szuper anya Ezüst charm

Super-Mom-szuper-anya-Ezust-charm
Super-Mom-szuper-anya-Ezust-charm
Super-Mom-szuper-anya-Ezust-charm
Super-Mom-szuper-anya-Ezust-charm
Super-Mom-szuper-anya-Ezust-charm

Super Mom szuper Anya ezüst charm

Nincs is nagyobb kincs, mint az anya-gyermek közti jó kapcsolat. Az anyák, mint tudjuk, szuperek, sokszor ember feletti erejükkel, energiájukkal támogatják gyermekeiket, segítik életüket. Ezt fejezi ki ez a medál. Válaszd párodnak, ha azt gondolod, hogy ő is egy szuper anya, ajándékozd édesanyádnak, hogy úgy gondolod, számodra ő a legszuperebb. Ez a medál egy igazi elismerés, Tőled  Neki. Legyen anyák napja alkalmából, szülinapra, vagy csak úgy, vagy akár csak egy emlék, biztosan nem fogod megbánni.

Mérete: 1,1*1CM

Súlya: 1,4 g

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Család
Raktáron :  8 db
3 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC429
Tömeg
1,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek