Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Smink make up ezüst függő charm

smink-make-up-ezust-fuggo-charm
smink-make-up-ezust-fuggo-charm
smink-make-up-ezust-fuggo-charm

Smink make up ezüst függő charm

Ez a színes ezüst charm egy gyönyörű smink készletet ábrázol, amely minden smink szerelmese számára tökéletes választás lehet. A charm finoman kidolgozott, színes részletekkel ellátott, amelyek nagyon élethűen ábrázolják a smink készlet részleteit.

A charm könnyen illeszthető karkötőhöz, így testreszabható és egyedivé tehető. A charm kiváló ajándék lehet bármelyik sminkes barátnak, családtagoknak vagy szeretteinek. Az ajándék nagyszerű választás lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármely más alkalomra.

Ez a charm kiegészíti a karkötőt, és különleges ajándékként szolgálhat a smink szerelmeseinek. A színes részletek kiemelik a charmot és varázslatos megjelenést kölcsönöznek. A charm nagyszerű kiegészítő lehet bármilyen outfithez, és egyedülállóan jellemzi a viselőjét.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Egyéb
Nincs raktáron
6 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1913
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek