Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Scooby-Doo ezüst függő charm
5 699 Ft

Scooby-Doo ezüst függő charm

Engedd, hogy a rejtélyek világa és a vidám kalandok mindig veled legyenek ezen a különleges Scooby-Doo Ezüst Charm-on keresztül! Ez a bájos ékszer egy hűséges társat ábrázol, aki mindig készen áll a kalandra, és aki mosolyt csal az arcodra, miközben hűségesen őrzi a rejtélyek titkait.

Ez a Scooby-Doo Ezüst Charm tökéletesen bemutatja a népszerű kutyafigurát, részletes kidolgozással és hűen visszaadva a karakter jellegzetes vonásait. Scooby-Doo kifejező szemei és vidám arckifejezése minden rajongó szívét megdobogtatja. Az ezüst charm finom kidolgozása és a karakter jellegzetességei együttesen teremtenek egy olyan ékszert, amely méltó tiszteletadás az ikonikus sorozat és a karakter iránt.

A charmot könnyedén hozzáillesztheted kedvenc karkötődhöz vagy nyakláncodhoz, hogy mindig magaddal hordhasd Scooby-Doo vidám szellemét.

Ez az ezüst Scooby-Doo charm tökéletes választás mindazoknak, akik a gyermekkori emlékeket és a kalandokat szeretnék magukkal vinni. Alkalmas mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra is, és egyedi stílusodhoz könnyedén illesztheted.

Ha te is szereted a Scooby-Doo kalandjait és a karakter megnyerő személyiségét, akkor ne hagyd ki ezt az ékszert, ami mindig emlékeztetni fog a vidám kalandokra és a barátságra. Az Ezüst Scooby-Doo Charmmal mindig részese lehetsz az izgalmas rejtélyeknek és a jókedvnek.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  19 db
5 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q2048
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek