Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

rozsaszin-teascsesze-ezust-charm
Rózsaszín teás csésze ezüst charm
6 599 Ft

Rózsaszín teás csésze ezüst charm

rozsaszin-teascsesze-ezust-charm
rozsaszin-teascsesze-ezust-charm
rozsaszin-teascsesze-ezust-charm
rozsaszin-teascsesze-ezust-charm
rozsaszin-teascsesze-ezust-charm

Rózsaszín teás csésze ezüst charm

Ez az ezüst charm egy igazán különleges és vonzó kiegészítő, amely tökéletes ajándék lehet azoknak, akik imádják a teát és a szép ékszereket egyaránt.

A charm egy rózsaszín teás csészét ábrázol, amely egy fél szelet citrom karikával van díszítve a csészében. A citrom szelet szinte úgy tűnik, mintha frissen lenne felszeletelve, és finoman lebegne a teában. Az egész charm nagyon részletgazdag és aprólékos kidolgozású, ami még inkább fokozza az ékszer szépségét és értékét.

Az ezüst charmot könnyedén fel lehet akasztani Pandora Moments karkötőre. A csésze alatt pedig egy alátét található, amely még inkább kiemeli a charm szépségét. 

Ha szeretnél egy olyan ékszert, amely egyedülálló és különleges, akkor ez az ezüst charm igazán tökéletes választás lehet számodra. A charm nem csak gyönyörű és szemet gyönyörködtető, de praktikus is, mivel könnyedén fel lehet akasztani bármilyen kiegészítőre. Ez az ékszer tökéletes ajándék lehet a barátnődnek, édesanyádnak, vagy bármilyen teával kapcsolatos ajándékokat kedvelő ismerősödnek.
Charm témája
Italok
Raktáron :  2 db
6 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2092
Tömeg
3,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek