Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

rozsas-Ezust-spacer
Rózsás ezüst spacer medál
3 490 Ft

Rózsás ezüst spacer medál

rozsas-Ezust-spacer
rozsas-Ezust-spacer
rozsas-Ezust-spacer
rozsas-Ezust-spacer
rozsas-Ezust-spacer
rozsas-Ezust-spacer
rozsas-Ezust-spacer

Rózsás Ezüst spacer 

Rózsás Ezüst spacer charm. A spacerek vékonyabbak, karkötőre helyezhető medálok, kitöltik a helyet a karkötődön, különlegesebbé teszik az ékszeredet. Ez a darab mindenhez tökéletesen passzol, ha ajándékot keresel, ezzel a spacerrel biztos örömöt okozol. Mivel virágot ábrázol, tökéletes minden olyan alkalomra, amikor virágot veszel az ajándékozottnak. 

Akár virág helyett is megállja a helyét, hiszen ennél tartósabb virág nem létezik. Ráadásul egy örök emlék, hiszen a csokor elhervad, míg a spacer, mivel ezüst ékszer, megmarad. Nyakláncon is remekül mutat. 

Mérete: 1x0,4 mm

Súlya 1,2 g
Raktáron :  4 db
3 490 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC596
Tömeg
1,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek