Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Piros Masnis csengő ezüst charm
Piros Masnis csengő ezüst charm
6 999 Ft

Piros Masnis csengő ezüst charm

Piros Masnis csengő ezüst charm
Piros Masnis csengő ezüst charm
Piros Masnis csengő ezüst charm
Piros Masnis csengő ezüst charm
Piros Masnis csengő ezüst charm

Piros masnis csengő ezüst charm

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.

Egy tökéletes charm, amely feldobja a karkötőd, ünnepi hangulatba hoz, és színt visz az életesbe.

Egy piros masnis csengő, aranyos, kedves, elegáns, az ünnepet, ünnepi hangulatot jelenti, és ezt hozza el a Te csuklódra is, ha ezt a medált választod.

Súlya: 2,67 g
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  3 db
6 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC233
Tömeg
2,67 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek