Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

piros-kutyahaz-alvo-kutyaval-ezust-charm
Piros kutyusház alvó kutyával ezüst charm
6 699 Ft

Piros kutyusház alvó kutyával ezüst charm

Piros kutyusház alvó kutyával ezüst charm

Ez a bájos ezüst charm egy piros színű kutyus házikót ábrázol, amelynek a tetején vidáman alszik a kutya. A charm finoman kidolgozott, részletesen megformált, és a kutyaház és a kutya aranyos részletei tökéletesen visszaadják a háziállatok és otthonok szeretetét.

Az ezüst anyag magas minőségű 925 ezüst. 

Ez a charm különleges ajándék lehet bármelyik kutyabarát számára. Ideális ajándék lehet születésnapra, karácsonyra, házavatóra vagy bármilyen más alkalomra. A charm egyedi és különleges ékszer lehet a viselője számára, amely kiemeli az egyéni stílust és egyediséget.

A kutyaház és a kutya aranyos megjelenése emlékeztető arra, hogy otthonunk mindig védett és biztonságos hely, ahol szeretetteljes érzelmekkel telhetünk el. A charm egyúttal azt is jelképezi, hogy a kutyák a hűség és az odaadás szimbólumai, amelyek mindig jelen vannak, hogy boldoggá tegyék életünket.

Ez a bájos ezüst charm tökéletesen kiegészíti bármilyen outfitet, és azonnal mosolyt csal az arcra. A kutyaház és a kutya alakú charm egyedi és különleges ékszer lehet a viselője számára, amely kiemeli az egyéni stílust és egyediséget.

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  12 db
6 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJX1099
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek