Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

orangyal-ezust-fuggo-charm
Őrangyal ezüst függő charm
4 899 Ft

Őrangyal ezüst függő charm

orangyal-ezust-fuggo-charm
orangyal-ezust-fuggo-charm
orangyal-ezust-fuggo-charm
orangyal-ezust-fuggo-charm
orangyal-ezust-fuggo-charm

Őrangyal ezüst függő charm

 

Legyen veled mindig az őrangyalod, viseld a karkötődön, nyakláncodon ezt a csodás kis medált. A medálra mintázott őrangyal kísértetiesen hasonlít egy jól sikerült rajzra, kedves, szeretetteljes medál. Védelmet, békét, sugárzó kis medál, mely nem csak a karkötődnek, de a nyakláncodnak is remek dísze lehet, ugyanis függő medáljaink nagyon jól mutatnak akár nyakláncon is. Minden karkötőhöz és minden medálhoz illő charm, Ha szeretnéd meglepni a szeretted egy szuper medállal, de fogalmad sincs, milyet válassz, akkor jól jöhet ez a kis charm, hiszen minden egyéb ékszerhez illik mind színben mind formában. Ezt a medált viselve kicsit úgy érezheted, hogy a szeretted midig Veled van, bárhol is jársz. Lepd meg vele kedvesed, édesanyád, gyermeked, egy őrangyal mindenkinek jár. 

Szülinapra, névnapra, évfordulóra, vagy csak úgy, remek választás. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Súlya: 1,7 g 

Mérete: 2,4x1cm
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  8 db
4 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC328
Tömeg
1,7 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Fehér Ildikó
2023.12.04
Nagyon tetszik