Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ölelő cica ezüst fülgyűrű
Ölelő cica ezüst fülgyűrű
9 999 Ft

Ölelő cica ezüst fülgyűrű

Ölelő cica ezüst fülgyűrű
Ölelő cica ezüst fülgyűrű
Ölelő cica ezüst fülgyűrű
Ölelő cica ezüst fülgyűrű

Ölelő cica ezüst fülgyűrű

Csodás ezüst divatékszer, és még az sem baj, ha nincs kilukasztva a füled. Hagyd, hogy ez a nagy cica átölelje a füledet, és díszítse azt.  

Az ezüst fülbevaló viselése kényelmes, csak rakd a füledre, tökéletesen illeszkedik majd a mindennapi divathoz, a füledre helyezhető ezüst divatékszer, a fülgyűrű. 


Fülbevaló mérete: 2,2 * 1,9 cm

Súlya: 3,4 g.

925 tisztaságú ezüstből készült. Kényelmes viselet, a fülbevaló hátoldalán nincs semmilyen zár.

Webáruházunkban található termékek raktárunkban vannak, ezért 2 munkanap alatt kiszállítjuk a megrendelt terméket Neked. Nem kell sokat várnod, hogy kezedben tarthasd ezt a csodás ezüst ékszert. 
Raktáron :  9 db
9 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Tilos hajtogatni. Amennyiben hajtogatás során eltörik, felelősséget ezért nem vállalunk. 

 

Garanciális feltételek

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális. Az ékszer nem hajtogatható, amennyiben úgy teszed fel, hogy megpróbálod behajtani az ékszert, az el fog törni, és az ebből eredő hibákért webáruházunk nem felelős. 

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCE967
Tömeg
3,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!