Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Napszemüveg, koktél, nyár ezüst charm kövekkel
4 699 Ft

Napszemüveg, koktél, nyár ezüst charm kövekkel

Napszemüveg, koktél, nyár, bulik, strandolás, minden, amit annyira vártál, egy medálba foglalva. Az élethű részletek és a precíz kidolgozás magával ragadja a tekintetet, A kis színes koktél pohár, és az ananász feldobja a teljes megjelenést, és az outfitted. 

A medál exkluzív darab, amelyet magabiztosan viselhetsz mindennapi szettekkel vagy különleges alkalmakra is. Legyen az egy nyári koktél parti, egy medencés buli, biztosan illeni fog az alkalomhoz. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Raktáron :  6 db
4 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
P542
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek