Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Nap alakú ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

Nap alakú ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
Nap alakú ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

A Nap alakú ezüst charm egy csodálatos ékszer, amelyet kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer egyesíti a természet szépségét és a napfény ragyogását, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a természettel való kapcsolatukat kifejezni vagy egyszerűen imádják a napos napokat.

A charm felszíne fényes, és a Nap sugaraival és részleteivel díszített, ami rendkívül vonzóvá teszi.

A Nap alakú dizájn gyönyörűen ábrázolja a Napot, ahogy sugarai körülölelik az ékszer központi részét. Ez a varázslatos ábrázolás a fény és az energizáló érzés szimbóluma, amelyet a Nap nyújthat. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és ezzel egy kis napsütést vigyen az életedbe.

A Nap alakú ezüst charm kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, különösen azoknak, akiknek a napfény és a természet fontos szerepet játszik az életükben. Legyen szó születésnapról, nyaralásról vagy egyszerűen csak azért, hogy kifejezze örömét a napfényes napokon, ez az ékszer mindig emlékeztetni fogja a viselőjét a világ szépségére.

Válassza a Nap alakú ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a Nap melegségét és a természet szépségét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer egy darabka napsütés mindennapjain.
Nincs raktáron
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX107
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!