Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Minyon figura ezüst charm
5 699 Ft

Minyon figura ezüst charm

Örök kedvenceid, a vidám és pimasz minyonok most egy új formában ragyognak - egy különleges ezüst charm formájában karkötődön tündökölnek, hogy mindig mosolyt csaljanak az arcodra és felvidítsanak minden nap.

Ez a bájos Minyon Ezüst Charm Karkötő kiváló választás mindazoknak, akik szeretik a szórakozást és a vidámságot. Hűen tükrözi a karakter játékos személyiségét.

Ez a Minyon Ezüst Charm Karkötő tökéletes választás mindennapi viseletre, amikor egy kis vidámságot és színt szeretnél vinni a napodba. Ugyanakkor alkalmasabb eseményekre is, amikor egy játékos és stílusos kiegészítővel szeretnéd feldobni megjelenésedet.

Ha a minyonok rajongója vagy, és szívesen hordoznád a kedvenc karaktereidet magaddal, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Az Ezüst Minyon Charmmal garantáltan mindig emlékezni fogsz a vidám és energikus világra, amit a minyonok képviselnek.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  11 db
5 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q2120
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek