Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Love felirat ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
Love felirat ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
3 950 Ft

Love felirat ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

A "Love" felirat ezüst charm egy csodálatos kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer a legnemesebb érzelem, a szerelem, üzenetét hordozza magában, és ideális választás lehet, ha szeretné kifejezni a szeretetét és hűségét, vagy csak emlékeztetni szeretne egy fontos személyre.

Az ezüst charm magas minőségű 925-ös ezüstből készült, amely tartósságot és eleganciát biztosít az ékszernek. A charm felülete sima és fényes, így vonzza a tekintetet, és a "Love" felirat szépen kidomborodik rajta, hogy mindenki számára egyértelmű legyen az üzenet.

A "Love" felirat egyszerű és stílusos. Az ékszeren a "Love" szó elegánsan és részletgazdagon van ábrázolva, így az érzelem igazi mélysége és ereje tükröződik benne. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és így mindig hordozza magánál a szeretetét.

A "Love" felirat ezüst charm kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, különösen Valentin napra, évfordulóra, vagy azokra a pillanatokra, amikor csak azt szeretné kifejezni, mennyire fontos neki valaki. Az ékszer egy emlékezetes és érzelmekkel teli ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét azokra az értékekre, amelyek igazán számítanak az életben.

Válassza a "Love" felirat ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a szeretet erejét és szépségét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer egy olyan darabka, amely mindig emlékezteti Önt a szeretet fontosságára és erejére.
Raktáron :  3 db
3 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX112
Tömeg
0,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!