Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Kerékpár ezüst függő charm
4 599 Ft

Kerékpár ezüst függő charm

Ha te is imádsz a szélben suhanni és felfedezni az utakat, akkor ezt a charmot neked találták ki! Ez a Világoskék Vázú Kerékpár Charm sárga kerekekkel most lehet a szetted része, és garantáltan feldobja majd a mindennapjaidat.

Szinte hallod, ahogy a sárga kerekek forgása együtt dobog a szíveddel, amikor ezt az ezüst charmot viseld. A kék váz olyan frissességet és kalandot sugároz, amit csak egy jó bringatúra hozhat az életedbe. És a sárga kerekek? Na, azok az energiát és dinamizmust reprezentálják, amit minden pillanatban szükséged van, amikor a lábad a pedálokat tapossa.

Ez a charm a te kis emlékeztetőd arra, hogy ne félj új utakat járni. Az ezüstből készült kidolgozása lenyűgöző, mintha egy mini kerékpár lenne a karkötődön. Kihívást jelentő domboktól a sima úthoz, ez a charm mindig veled lehet, hogy erőt adjon neked az életed minden kanyarjában.

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Utazás
Raktáron :  8 db
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q1787
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek