Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Karacsonyi-hangulat-ezust-charm
Karácsonyi hangulat ezüst charm
8 799 Ft

Karácsonyi hangulat ezüst charm

Karacsonyi-hangulat-ezust-charm
Karacsonyi-hangulat-ezust-charm
Karacsonyi-hangulat-ezust-charm
Karacsonyi-hangulat-ezust-charm
Karacsonyi-hangulat-ezust-charm
Karacsonyi-hangulat-ezust-charm

Karácsonyi Hangulat ezüst charm

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.

Vannak olyan charmok, amelyekhez nem kell alkalom, nem kell emlék, csak egy vágy, hogy meglepd valamivel szerettedet. Ez a medál pont ilyen, szimplán a karácsonyt szimbolizálja, feldobja a karkötőt, mivel színes kitűnik a többi charm közül. Egy kis karácsonyi kocsi, csoki, mézeskalács, ér másir kész a karácsonyi varázs. Ott lehet a Te Karkötődön is. A medál kompatibilis Pandora Moments karkötővel.

 

Szuper ajándék lehet ez a medál annak, aki imádja a karácsonyt, a karácsonyi nyüzsgést, készülődést. 

Mérete: 1,25x1,35 cm, súlya: 2,9 g
Charm témája
Téli charm
Raktáron :  9 db
8 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC714
Tömeg
2,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek