Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Karacsonyi-cukorka-ezust-charm
Karácsonyi cukorka ezüst charm
5 999 Ft

Karácsonyi cukorka ezüst charm

Karacsonyi-cukorka-ezust-charm
Karacsonyi-cukorka-ezust-charm
Karacsonyi-cukorka-ezust-charm

Karácsonyi cukorka ezüst charm

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek. Mivel ez egy függő charm, jól mutat nyakláncon is. 

Vannak olyan charmok, amelyekhez nem kell alkalom, nem kell emlék, csak egy vágy, hogy meglepd valamivel szerettedet. Ez a medál pont ilyen, szimplán a karácsonyt szimbolizálja, feldobja a karkötőt, mivel színes kitűnik a többi charm közül. Persze ha van olyan ismerősöd, aki rajong a Pandora stílusú charmokért, és imádja az édességet, akkor ne hagyd ki ezt a medált semmiképp, mert biztosan örülni fog neki az ajándékozott. 

 

Szuper ajándék lehet ez a medál annak, aki imádja a karácsonyt, a karácsonyi nyüzsgést, készülődést. 

Mérete: 2,3x1,3 cm, súlya: 1,4 g
Charm témája
Téli charm
Raktáron :  10 db
5 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2039
Tömeg
1,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek