Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Jóbarátok ezüst függő charm
5 499 Ft

Jóbarátok ezüst függő charm

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm

Jóbarátok ezüst függő charm

Szereted a jóbarátok sorozatot? Vagy van egy olyan jó barátod, akinek érdemes ilyen medált adni? Akárhogyis, ez a medál telitalálat, ha a vicces, barátokkal együtt töltött időkre szeretnél gondolni, és ennek az elmékét szeretnétek karkötőtökön viselni. 

A medál hordható nyakláncon, karkötőn, így sokféleképpen kombinálható és alkalmazható. 

Ez a medál tökéletesen kifejezi az összetartozást és a barátságot, amelyet a Kisherceg és a Róka szimbolizál, és garantáltan elnyeri majd a viselője tetszését.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Emberek
Raktáron :  17 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q2047
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek