Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Hattyu-par-ezust-fuggo-charm
Hattyú pár ezüst függő charm
4 799 Ft

Hattyú pár ezüst függő charm

Tudtad, hogy a hattyú egy életre választ párt? Épp ezért is az örök szerelem motívuma, ezért tökéletes ajándék kedvesednek. 

Ez a kifinomult charm a hattyúk eleganciáját és báját örökíti meg, és tökéletes kiegészítője lehet bármilyen ékszerkollekciónak.

Ezüstből készült, kiemeli a hattyúk finom vonalait és részleteit. A két hattyú egymással szemben áll. Az ezüst charm ragyogása és eleganciája minden tekintetet magára vonz, és remekül nyakláncon, akár egy ezüst karkötőn.

Legyen szó ajándékról vagy saját kényeztetésről, ez a Hattyú Pár Charm mindenkit elbűvöl. Ezzel a charm-mal örökítheted meg a szeretetet, összetartozást vagy éppen a változatosságát egy kapcsolatnak. Alkalmas ajándék esküvőre, évfordulóra vagy bármilyen jeles alkalomra.

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  19 db
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
P0828
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek