Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
Halacska ezüst függő charm
5 499 Ft

Halacska ezüst függő charm

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm

Fedezd fel a tenger mélyének varázslatos világát ezzel a lenyűgöző ezüst medállal, amely egy kis halacskát ábrázol. Ez a medál egyedülállóan kombinálja az ezüst finomságát a vidám narancssárga színekkel, hogy egy olyan ékszert hozzon létre, amely vidám frissességet és eleganciát sugall.

A medál részletes kidolgozású és életre kel a narancssárga színpaletta és az ezüst kontrasztjában. A középpontban egy aranyos halacska formája tündököl, melynek élethű kontúrjai és részletei lenyűgözőek. A narancssárga szín a tengeri naplemente árnyalatát idézi, és a medál minden szögéből ragyogva sugározza az élet és öröm érzését.

Ez a halacskás medál tökéletes választás minden olyan alkalomra, amikor szeretnéd a megjelenésedet egyedivé tenni. Kedvenc láncaidhoz könnyedén illesztheted a finom függesztő segítségével, és viselés közben garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Ha a tengeri világ iránti szeretetedet és az elegáns stílust szeretnéd ötvözni, akkor a Narancssárga Halacskás Ezüst Medál a tökéletes választás. Engedd, hogy a tengeri varázslat mindig veled legyen ezen a vidám és elegáns ékszeren keresztül.

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  5 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q1485
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek