Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Gyongy-nyuszi-ezust-fulbevalo
Gyöngy nyuszi ezüst fülbevaló
6 500 Ft
ÚJ

Gyöngy nyuszi ezüst fülbevaló

Gyongy-nyuszi-ezust-fulbevalo
Gyongy-nyuszi-ezust-fulbevalo

Gyöngy nyuszi ezüst fülbevaló

Ez az ezüst fülbevaló garantáltan mosolyt csal majd az arcodra! Az egyedi kialakítású fülbevaló nyuszifülekkel és egy gyönggyel van díszítve, ami nagyon aranyos és mókás.

A fülbevaló magas minőségű ezüstből készült, amely kényelmesen illeszkedik a füledhez, így hosszú órákon keresztül viselheted. A nyuszifülek és a gyöngy nyuszi részletei rendkívül részletesek és finoman kidolgozottak, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki figyelmét felkelted majd ezzel a különleges fülbevalóval.

Ez a fülbevaló tökéletes ajándék lehet barátaidnak, családtagjaidnak vagy akár magadnak is, ha szeretnéd feldobni a megjelenésedet egy aranyos és egyedi ékszerrel.

Ha szeretnéd, hogy a füledbe egy kis vidámság és jókedv költözzön, akkor rendeld meg most ezt a gyönyörű ezüst fülbevalót nyuszifülekkel és egy gyöngy nyuszival!

Mérete: 1,1x0,7 cm

Súlya: 1,7 g
Raktáron :  5 db
6 500 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSE463
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!