Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Fuggo-sziv-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Függő szív ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
5 999 Ft

Függő szív ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

Fuggo-sziv-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Fuggo-sziv-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz

A "Függő szív" ezüst charm egy rendkívül bájos és romantikus kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer a szerelem, a kapcsolatok és az összetartozás szimbóluma, és tökéletes választás lehet, ha szeretné kifejezni a szeretetét és az érzelmeit vagy egy különleges pillanatot megörökíteni.

Az ezüst charm magas minőségű 925-ös ezüstből készült , amely tartósságot és eleganciát biztosít az ékszernek. A Szív alakú medál függ a karkötőn, mintha a szerelem és az érzelmek szívében lebegne.

A "Függő szív" dizájn romantikus és érzelmekkel teli. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és ezzel kifejezze szívét és lelkét.

A "Függő szív" ezüst charm ideális ajándék lehet bármilyen romantikus alkalomra, különösen Valentin napra, évfordulóra vagy azokra a pillanatokra, amikor csak azt szeretné kifejezni, mennyire fontos egy személy az életében. Az ékszer egy emlékezetes és érzelmekkel teli ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét a szeretet erejére és az összetartozás fontosságára.

Válassza a "Függő szív" ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a szerelem és az összetartozás édes terhét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer egy olyan darabka, amely mindig emlékezteti Önt a romantika és az érzelmi kapcsolatok varázsára az életben.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
5 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX109
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!