Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Francia Bulldog ezüst charm

Francia-Bulldog-ezust-charm
Francia-Bulldog-ezust-charm
Francia-Bulldog-ezust-charm
Francia-Bulldog-ezust-charm

Francia Bulldog Ezüst charm 

Az élethű és színes francia bulldog kutya fejét ábrázoló ezüst charm egy csodálatos ékszerdarab, amely minden kutyabarát számára tökéletes választás lehet. Az apró charm élethűen ábrázolja a francia bulldog jellegzetes vonásait.

Az ezüst charm minőségi anyagokból készült. A kis medál egyszerű, de mégis kifinomult megjelenésének köszönhetően bármilyen öltözékkel remekül kombinálható, és minden alkalomra megfelelő lehet.

A charm remek ajándék lehet azoknak a barátoknak és családtagoknak, akik szeretik a kutyákat, különösen a francia bulldogokat. Az ékszer egyedülálló megjelenése miatt biztos, hogy mindenkit elvarázsol majd, aki meglátja.

Ha Ön szeretne egy élethű és szép francia bulldog kutya charmot, amely kiemeli a kutya szeretetét és rajongását, akkor a francia bulldog kutya feje ezüst charm tökéletes választás lehet. Rendelje meg még ma, és mutassa meg az állatszeretetét ezzel a csodálatos ékszerrel!

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. Nincs raktáron
7 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1876
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek