Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Francia-bulldog-ezust-fulbevalo
Francia bulldog ezüst fülbevaló
9 999 Ft

Francia bulldog ezüst fülbevaló

Francia-bulldog-ezust-fulbevalo
Francia-bulldog-ezust-fulbevalo
Francia-bulldog-ezust-fulbevalo

Francia bulldog ezüst fülbevaló

Bedugható kis bulldog kutyus fejek ezüst fülbevaló formájában. Csodálatos kis divatékszer a mindennapokra. Ha van kutyusod, és mindenhova magaddal akarod vinni, de csak ékszer formájában teheted meg, akkor ennek az ezüst mopsz fülbevalónak a viselésével Veled lehet minden nap. Ha nem lehet kutyusod valamilyen okból kifolyólag, de nagyon szeretnél egyet, akkor legyen egy szuper mopszos fülbevalód. Viseld minden nap.

Az ezüst fülbevaló viselése kényelmes. 


Fülbevaló mérete: 1 * 1 cm

Súlya: 3,1 g.
925 tisztaságú ezüstből készült. Kényelmes viselet, a fülbevaló hátoldalán nincs semmilyen zár.

Webáruházunkban található termékek raktárunkban vannak, ezért 2 munkanap alatt kiszállítjuk a megrendelt terméket Neked. Nem kell sokat várnod, hogy kezedben tarthasd ezt a csodás ezüst ékszert. 
Raktáron :  2 db
9 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCE283
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!