Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Fekete cica ezüst charm
Fekete cica ezüst charm
5 499 Ft

Fekete cica ezüst charm

Fekete cica ezüst charm
Fekete cica ezüst charm
Fekete cica ezüst charm
Fekete cica ezüst charm
Fekete cica ezüst charm

Fekete cica ezüst charm

Cicarajongók figyelem! Fekete cica ezüst charm, hozzon szerencsét Neked is ez a különleges karkötő medál. Ez az ezüstből készült cica feketére van színezve, ezüst alapanyagból készült.

A fekete macska sok ember számára a rossz szerencsét jelenti. Sokan úgy gondolják, ha keresztezi az útját egy fekete macska, akkor az rossz szerencsét hozhat, főleg ha ez péntek 13-án történik. Nos mi úgy gondoljuk, hogy szerencsét hoz Neked medál formájában. A babona szerint ha balról jobbra halad a fekete cica, az általában jó ómen, ellenkező esetben rossz. Nos, mi balról jobbra küldjük hozzád ezt a szép ezüst medált, mely csodás feketére van színezve. Hozzon Neked sok szerencsét ez az ezüst charm. 

Mérete1,3x 1,2cm

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC520
Tömeg
2,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek