Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Cuki Nyuszi ezüst charm

cuki-nyuszi-ezust-charm
cuki-nyuszi-ezust-charm
cuki-nyuszi-ezust-charm
cuki-nyuszi-ezust-charm
cuki-nyuszi-ezust-charm

Cuki nyuszi ezüst charm

Ez a kis ezüst charm nyuszi alaklak igazi aranyos darab, amely minden állat- és ékszerkedvelő szívét elvarázsolja majd. Az ékszer egy részletesen kidolgozott, élethű nyuszit ábrázol, amely az apró részletekig tökéletesen kidolgozott. Bohókás nyuszi fülei hátra konyulnak, ettől még szerethetőbb, kedvesebb a medál.

Az ékszer tökéletesen alkalmas arra, hogy az egyik kedvenc charmja legyen a karkötőjén. A nyuszis charm tökéletes ajándék lehet bármely alkalomra, legyen az születésnap, Valentin-nap vagy karácsony.

Az ékszer kis mérete és aranyos formája miatt könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal is. A charm tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a különleges és egyedi ékszereket.

Ha szeretnél egy olyan aranyos és egyedi ékszert, amely a figyelem középpontjába állítja a nyuszit, akkor ezt az ezüst charmot érdemes választanod! Az ékszer mindenkit elvarázsol majd és garantáltan mosolyt csal majd az arcokra.

Csodás tappancsaival, konyuló füleivel nagyon kedves, szerethető medál. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Nincs raktáron
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1438
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek