Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csokigolyó ezüst függő charm

Helló, édességimádó barát! Ezt a varázslatos Életre Kelt Csokigolyó Ezüst Charmot neked találtuk ki, hogy mindig legyen egy kis édes csoda nálad. Ez a charm nem csak egy csokigolyót ábrázol, hanem igazi életre kelt műalkotás, a piros teste és a lógó lábak pedig garantáltan mosolyt csalnak majd az arcodra.

Képzeld csak el: egy apró ezüst csokigolyó, aminek lábai úgy vannak megformázva, mintha éppen készülne egy kis táncra. A finom részletek és a kidolgozás lenyűgöző, mintha egy kis varázslatot viselnél magadon. A piros színű csokigolyó pedig tele van élettel és energiával - pontosan úgy, mint az igazi édesség!

Ez a charm mindenkit elkápráztat, aki csak rápillant. A csokoládé és a boldogság mindig kéznél lesz vele. Akár egy nyakláncot vagy karkötőt díszítesz vele, garantáltan a kedvenc kiegészítőddé válik.

Termékjellemzők:

  • Anyag: Magas minőségű, 925-ös tisztaságú ezüst

Hadd legyen ez a kis Életre Kelt Csokigolyó a mindennapjaid édes kis emléke. Legyen szó egy ajándékról a barátodnak vagy egy kis saját kedvességről, ez a charm mindig mosolyt csal majd, és emlékeztetni fog arra, hogy az édes pillanatok mindenütt megtalálhatók!

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Nincs raktáron
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q1900
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek