Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csoda kék ezüst fülbevaló
Csoda kék ezüst fülbevaló
8 000 Ft

Csoda kék ezüst fülbevaló

Csoda kék ezüst fülbevaló
Csoda kék ezüst fülbevaló
Csoda kék ezüst fülbevaló

Csoda kék ezüst fülbevaló

Légy stílusosan kékben ezzel a csodás ezüst fülbevalóval! A fülbevaló igazi különlegesség, és azonnal megragadja a figyelmet a magával ragadó kék színével.

A fülbevaló nagyon magas minőségű, és ezüstből készült, amely a füledhez tökéletesen illeszkedik. Az elegáns és modern kialakítás a mindennapi életbe és a különleges alkalmakhoz is kiválóan illik.

A kék szín a nyugalom és a harmónia színe, így ez a fülbevaló tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kifejezni a nyugodt és pozitív személyiségüket.

Ez a fülbevaló nem csak a te ruhatáradat teszi különlegessé, hanem ideális ajándék is barátaidnak és családtagjaidnak, akik értékelik az igényes és egyedi ékszereket.

Ha szeretnél egy olyan fülbevalót, amely egyedi és modern stílust ad a megjelenésednek, akkor ne habozz, rendeld meg most ezt a csodálatos ezüst fülbevalót!

 

Mérete: 1,2x0,2 cm

Súlya: 1,4 g
Raktáron :  3 db
8 000 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCE1360
Tömeg
1,44 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!