Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Bambi ezüst függő charm

a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm
a-kisherceg-es-a-roka-ezust-fuggo-charm

Engedd, hogy a gyermeki varázslat és az erdő nyugalma megérintsen egy kis ezüst Bambi függő charm formájában. Ez a bájos ékszer tökéletesen megtestesíti a természet szépségét és a fiatal szarvas titokzatos vonzását, és minden viselőjét a varázslatos erdők világába kalauzolja.

Az ezüst Bambi függő charm tökéletesen kidolgozott részletei életre keltik Bambi karakterét. A charm bemutatja a fiatal szarvas finom kontúrjait és,  miközben a szemében az ártatlan kíváncsiság és a gyengédség tükröződik. Az apró mérete és könnyű súlya miatt viselése rendkívül kényelmes, és lehetővé teszi, hogy mindig veled legyen, hogy emlékeztessen a természet harmóniájára és az örök szépségre.

Ez az ezüst Bambi függő charm kiváló ajándék lehet azok számára, akik szeretik a mesék világát, vagy egyszerűen a természet szépségét és a bájos motívumokat. Elegáns, ugyanakkor játékos stílusával könnyedén kiegészíti mindennapi és alkalmi szettjeidet egyaránt.

Ha szeretnél egy darabka varázslatos erdőt hozni magaddal, akkor az Ezüst Bambi Függő Charm a tökéletes választás számodra. Engedd, hogy a bájos bambi mindig emlékeztessen a gyengédség és a természet csodáira ezen a különleges és elbűvölő ékszeren keresztül.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Nincs raktáron
5 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q2014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek