Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló
Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló
9 500 Ft

Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló

Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló
Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló
Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló

Asztronauta űrhajó felemás ezüst fülbevaló

Ha szereted a sci-fi-t és az űrutazást, akkor ez a Fülbevaló pontosan neked való! Az egyik oldalán egy aranyos asztronauta látható, a másik oldalon pedig egy űrhajó, amelyet egy hihetetlenül részletes kidolgozás tesz igazán élethűvé. Ez a különleges fülbevaló minden bizonnyal felkelti majd az érdeklődést és a figyelmet.

Az ezüst színű, magas minőségű ötvözetből készült fülbevaló kényelmesen illeszkedik a fülbe, és nem okoz irritációt vagy allergiás reakciót.

Ez az egyedi fülbevaló tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik az űrutazás és a sci-fi világát. Nagyszerű ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy akár önmagadnak is. Egy ilyen fülbevaló biztosan felkelti az érdeklődést és a figyelmet, és az űrutazás és a sci-fi rajongóinak valódi ékköve lehet. Tedd meg az első lépést a galaktikus stílus felé ezzel a fantasztikus Fülbevalóval!

Menet nélküli szárral és záró résszel ellátott. 

Mérete: 1,2 cmx0,7 cm

Súlya: 2,1 g
Raktáron :  4 db
9 500 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCE1578_
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!