Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

A Kis herceg és a Róka ezüst függő charm

A Kis herceg és a Róka ezüst függő charm

Ez az elegáns és különleges ezüst medál egy gyönyörű szív alakú medál, amely az ikonikus Kisherceg és Róka szobor ábrázolását mutatja be. A két karakter háttal ül egymásnak, egy szív formájú keretben, amely jelképezi a közöttük lévő összetartozást és barátságot.

A medál finoman kidolgozott és nagyon részletes, a Kisherceg és a Róka arca és testtartása is nagyon élethűen van megformázva. 

Ez a medál tökéletes ajándék lehet a Kisherceg és a Róka történetének rajongói számára, vagy azoknak, akik szeretik a kreatív és érdekes ékszereket. A medál hordható nyakláncon, karkötőn, így sokféleképpen kombinálható és alkalmazható. 

Ez a medál tökéletesen kifejezi az összetartozást és a barátságot, amelyet a Kisherceg és a Róka szimbolizál, és garantáltan elnyeri majd a viselője tetszését.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2610
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek