Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

A Betű ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

"A"betű charm egy személyes és egyedi ékszer, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer lehetővé teszi számunkra, hogy saját stílusunkat és személyiségünket fejezzük ki, hiszen betűjelekkel és nevekkel testre szabhatjuk a karkötőnket.

Az ékszer magas minőségű 925-ös ezüstből készült , amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz az ékszernek. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és ezzel személyessé tegye az ékszerét.

"A" Betű charm tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, különösen születésnapokra, névnapokra vagy bármilyen olyan ünnepre, amikor kifejezni szeretné az értékelését és a kötődését valakinek. Az ékszer egy személyes és emlékezetes ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét arra, hogy különleges és egyedi.

Válassza az "A" Betű charmot, hogy kifejezze a személyességét és egyediségét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer lehetőséget nyújt arra, hogy saját történetet meséljen a világnak, és mindig közel tartsa magához a nevének vagy szeretett szavaknak fontosságát.
Charm témája
Betű
Nincs raktáron
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX111
Tömeg
1,6 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!