Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zümi ezüst charm
Zümi ezüst charm
6 250 Ft

Zümi ezüst charm

Zümi ezüst charm:

Ez a bájos és stílusos ékszerkiegészítő egy igazi kincs, amelyet mindenki szeretne magán viselni.

A charm motívuma egy aranyos méh, amely a természet szeretetét és harmóniáját idézi meg. A Zümi charm magába foglalja a szorgalom és a csapatban való együttműködést, ami egy fajta motívációt adhat az élet egyes szakaszaiban.

Ez az ékszer tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. A Zümi ezüst charm stílusos és egyedi kiegészítője lehet bármilyen összeállításodnak, és garantáltan mosolyt csal az arcodra.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld egyéniséged és szereteted a természet iránt. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy az élet apró örömei mindig ott vannak körülötted, csak meg kell őket találnod.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
6 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2599
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!