Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld szemű nyuszi ezüst charm
Zöld szemű nyuszi ezüst charm
3 350 Ft

Zöld szemű nyuszi ezüst charm

Zöld szemű nyuszi ezüst charm
Zöld szemű nyuszi ezüst charm
Zöld szemű nyuszi ezüst charm
Zöld szemű nyuszi ezüst charm
Zöld szemű nyuszi ezüst charm

Zöld szemű nyuszi ezüst charm:

Ez a bájos ékszer nemcsak az állatbarátok számára tökéletes választás, hanem mindenkit elbűvöl majd az aranyos megjelenésével és a zöld szemek varázslatával.

Ez a nyuszi charm nem csupán egy ékszer, hanem egy kis kedvenc, aki mindig veled lesz. Apró zöld szemeivel, garantáltan mosolyt csalnak az arcodra és boldogságot hoznak a szívedbe.

Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalomról, ez a Zöld szemű nyuszi charm mindig a figyelem középpontjába fogja helyezni viselőjét. A bájos dizájn és a finom részletek garantáltan elbűvölik a környezetedet és kiemelik egyediségedet.

Engedd, hogy ez a kedves kis nyuszi charm boldogságot és örömöt hozzon az életedbe! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a csodálatos Zöld szemű nyuszi ezüst charmot, és mutasd meg szeretetedet és stílusodat minden alkalommal, amikor viselésed!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
3 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC169
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!