Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld szemű fekete cica függő charm

Zöld szemű fekete cica függő charm:

A Zöld szemű fekete cica függő charm egy igazi cuki és stílusos ékszer, amely minden macska szerelmese számára tökéletes választás lehet.

Ez a bájos charm egy fekete cica motívummal rendelkezik, melynek zöld szemei azonnal elvarázsolnak. 

A zöld szemű fekete cica charm nemcsak egy ékszer, hanem egy kifejezés is. A macska a kíváncsiság, az elegancia és az önfeledt játékosság szimbóluma, ami mindenki számára inspirációt jelenthet az életben. 

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd egyedi stílusodat és személyiségedet. Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmi megjelenésről, a Zöld szemű fekete cica függő charm mindig egy kis játékosságot és eleganciát csempész az öltözékedbe.
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
3 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX122-D
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek