Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld szemű cica ezüst függő charm

Zöld szemű cica ezüst függő charm:

Ez az édes charm nem csak egy dísz, hanem egy igazi macskás álom, ami azokat a pillanatokat idézi, amikor kedvenced kedvesen néz rád zöld szemeivel.

Ez a bűbájos charm egy aranyos macskát ábrázol, akinek a zöld szemei ragyognak. Az apró részletek és az ezüst csillogása teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami minden macskabarát szívét megdobogtatja.

Az ezüst csillogása és a cica aranyos megjelenése tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges személyről, aki imádja a cicákat, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a zöld szemű cica ezüst függő charmot és legyen mindig egy kis macska-csoda az életedben!
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2572
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!